A MINDFUL MORNING
ONLINE CURSUS
incl. dankbaarheidsjournal (t.w.v. € 25,90)

Begin je ochtend met meer focus & positive thoughts,
zodat je de juiste mindset creëert om je dromen waar te maken
!

BESTEL DE CURSUS INCL. JOURNAL DIRECT

A MINDFUL MORNING

Met een bewuste ochtendroutine jouw droomleven creëren 

Om bepaalde doelen te behalen of je dromen waar te maken is het belangrijke om aan jezelf te werken. Je zult jezelf persoonlijk moeten ontwikkelen om steeds een stapje verder te komen. Dat gebeurt namelijk niet door te blijven doen wat je nu doet – anders had je bepaalde doelen en dromen nu al wel bereikt.

De ochtend is het uitgelezen moment om aan jezelf te werken, omdat onze geest dan nog niet beïnvloed is door allerlei informatie of de mensen om ons heen. 

In de cursus A Mindful Morning leer je hoe een bewuste ochtendroutine jou kan helpen om de juiste mindset en habits te creëren om je doelen te behalen en je droomleven waar te maken. 

🌞🍊 SÍ! JA! IK WIL OOK ZO’N OCHTENDROUTINE! 🍊🌞

HERKEN JE DIT?

 • De dag is nog niet begonnen of je voelt je al weer gestresst en gejaagd.

 • Je leeft teveel op de automatische piloot en vraagt jezelf aan het einde van de dag af: “Wat de F heb ik nou eigenlijk allemaal gedaan? 

 • Je hebt steeds vaker het gevoel dat je geleefd wordt en vraagt je af: “Is dit het nou?

 • Je ervaart spanning en/of angstaanvallen door de huidige situatie en je voelt je wat vaker depri of somber.

 • STIEKEM HEB JE EEN GROTE DROOM, maar die is zo groot, dat je niet gelooft dat het mogelijk is die ooit waar te maken.

 • Je droomt er al jaren van om [een vegan kattencafé te openen / een wereldreis te maken / een studie criminologie te volgen / een boek te schrijven / meisjes in Nepal te leren schrijven / een eigen kledinglijn te beginnen / meer tijd te hebben voor je hondje]

 • Je wilt meer vrijheid ervaren en leven op jouw voorwaarden. 

 • Je wilt loskomen van het 9-tot-5-leven.

 • Je wilt graag leren hoe je je leven kunt veranderen, zonder enorme risico’s te hoeven nemen. 

ALS JE GELOOFT IN OVERVLOED
& FOCUS HOUDT OP JE DROMEN EN DOELEN,
ZUL JE JE DROOMLEVEN WAARMAKEN!

NA HET VOLGEN VAN A MINDFUL MORNING

 • Je begint je dag tranquilamente en zonder stress

 • Je checkt écht even in bij jezelf, wat zorgt voor meer BEWUSTZIJN & HELDERHEID.

 • Je creëert (extra) ME-TIME! Superbelangrijk!

 • Door je te focussen op alle het goede en mooie in het leven, komen er ook steeds meer goede en mooie dingen naar je toe. En daar word je GELUKKIGER van. 

 • Je bent heel bewust met je dromen en doelen bezig, waardoor je jouw DROOMLEVEN sneller zult waarmaken. 

 • Je krijgt weer FOCUS op wat belangrijk is voor JOU.

 • Je leeft minder op de automatische piloot, waardoor je veel bewuster LEEFT.

🌞 YEAH BABY! DOE MIJ DAT DROOMLEVEN 🌞

PRAKTISCHE INFO OVER DE CURSUS

 • De cursus bestaat uit 3 modules die bestaan video’s, theorie, opdrachten & challenges.

 • Je volgt de cursus op jouw eigen tempo en je houdt onbeperkt toegang tot de cursusomgeving, ook als de cursus wordt uitgebreid. 

 • De cursus is direct beschikbaar! Je ontvangt de inloggegevens per e-mail en dan kun je direct van start gaan.

prijs: € 37,-

Zolang de voorraad* strekt krijg je de
dankbaarheidsjournal Morning Notes (t.w.v. € 25,90)
er GRATIS bij!

*Voor deze actie zijn slechts 50 exemplaren beschikbaar.

OVER MIJ

¡Hola! Ik ben Marcella en in 2017 verhuisde ik naar Spanje om mijn droomleven te gaan leven. Al van jongs af aan droomde ik er namelijk van om in Spanje te wonen. Maar zonder dat ik het doorhad werd ik jarenlang geleefd. Ik deed wat er van me verwacht werd en vroeg me geregeld af: “Is dit het nou?” Ik was zelfs mijn droom vergeten. Die had ik heel diep weggestopt, omdat ik geloofde dat die toch nooit uit zou komen.

Toen ik op een gegeven écht genoeg had van mijn voormalige werk(gever), floepte ik het eruit: “Het hoeft voor mij niet meer!” Ik zat een tijdje zonder werk en vond mezelf weer terug. Dat veranderde mijn leven compleet. En met een avontuurlijke omweg kwam ik eindelijk daar waar ik altijd van droomde: Spanje. Ik werk voor nu mezelf: lekker vanuit huis – zodat ik tussendoor met mijn hondje kan knuffelen – en wanneer ik wil. IK LEEF MIJN DROOMLEVEN.

OVER HET ONTWERP VAN MORNING NOTES

Valencia is de stad van de sinaasappels en in het dorp waar ik woon, word ik dan ook letterlijk omringd door de sinaasappelvelden. Ik geniet nog steeds iedere dag volop als ik met mijn hond tussen de sinaasappelbomen door wandel.

Het is fascinerend om per seizoen de sinaasappelbomen te zien veranderen. In de lente verschijnt de oranjebloesem (azahar) en ruikt het hele dorp hierna (zó lekker!). Zodra de bloesem van de bomen valt, verschijnen de eerste ieniemienie sinaasappeltjes (naranjas). In de zomer zijn de sinaasappels al aardig gegroeid en kleuren ze donkergroen. In de herfst krijgen ze hun kleur en vorm. En in de winter is het echt een plaatje! Dan hangen de groene bomen vol met oranje sinaasappels en is het alsof je je in een Spaanse film waant.

Het zal je dan ook vast niet verbazen dat ik voor het ontwerp van Morning Notes ben geïnspireerd door die sinaasappels.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Ik twijfel of de cursus wel wat voor mij is.

  Als je dagelijks het gevoel hebt dat er iets niet klopt in je leven (ook al lijkt het alleen ‘prima’), dat je een onbeduidend gevoel ervaart, waar je je vinger niet op kunt leggen, als je denkt dat je dromen TE groot zijn om waar te maken en als je weer terug wilt komen bij jezelf, is deze cursus zeker voor jou! Zonder supergrote risico’s te hoeven nemen, gaan we aan de slag om de juiste mindset te bepalen om je leven te veranderen.

 • Hoeveel tijd kost het me om de cursus te volgen?

  Je kunt de cursus zo snel of langzaam volgen als je wilt, maar om het maximale eruit te halen en de theorie en opdrachten echt te integreren is het aan te raden iedere dag een video of opdracht te kijken of te doen. Dan duurt de cursus ongeveer 2 weken.

 • Wat is een dankbaarheidsjournal?

  In een dankbaarheidsjournal schrijf je dagelijks op waar je dankbaar voor bent. Door je te focussen op het positieve in het leven ervaar je o.a. meer geluk. In Morning Notes is er bovendien ook ruimte voor het plannen van je doelen, het bijhouden van je (nieuwe) habits en het zetten van intenties. Hoe dit allemaal werkt leer je o.a. in de cursus!

 • Kan ik ook vragen stellen tijdens het volgen van de cursus?

  Jazeker! Je kunt mij altijd mailen op hola@estudio-ella.com of een DM sturen via Instagram (@estudio.ella).

🍊🌞 JA, DIT IS ECHT VOOR MIJ! 🌞🍊

MORNING NOTES – DANKBAARHEIDSJOURNAL

Als je de cursus nu bestelt, krijg je – zolang de voorraad strekt – mijn dankbaarheidsjournal Morning Notes (t.w.v. 25,90) er GRATIS bij!

De journal sluit perfect aan op de cursus, omdat er speciaal ruimte is voor een aantal onderwerpen die in de cursus wordt behandeld.

DANKBAARHEID

Door dagelijks dankbaar te zijn, oftewel door je te focussen op de goede dingen in het leven, zul je o.a. meer geluk en positiviteit ervaren. 

INTENTIES

Door dagelijkse een heldere intentie te zetten kun je je beter focussen op wat belangrijk is en/of het kan je helpen bij het maken van bepaalde beslissingen. 

HABITS

Als je je leven wilt veranderen, zul je je habits moeten aanpassen. Door je nieuwe habit visueel te maken in de habittracker blijf je gemotiveerd. 

GOAL PLANNING

Maak je dromen waar door een planning te maken en telkens kleine stappen te zetten.  

NOTITIES

Er is voldoende ruimte voor notities, zodat je iedere dag alles kunt opschrijven wat je maar wilt.

UNIEK ONTWERP

Het unieke en vrolijke ontwerp zorgt voor een extra vleugje positiviteit!

🍊 LOVE IT! 🍊 IK WIL DE CURSUS MET JOURNAL!