MORNING NOTES
DANKBAARHEIDSJOURNAL

Begin je ochtend met positive thoughts,
zodat je gedurende de dag meer
rust, focus & geluk ervaart!

BESTEL MORNING NOTES DIRECT

MORNING NOTES

Door dagelijks je ochtend te beginnen met positieve gedachten, zul je merken dat je meer positiviteit en flow ervaart gedurende de dag en dat je op den duur gelukkiger in het leven staat. Maar Morning Notes is meer dan alleen een dankbaarheidsdagboek: het is ook de eerste stap in de richting van JOUW DROOMLEVEN

DANKBAARHEID

Door dagelijks dankbaar te zijn, oftewel door je te focussen op de goede dingen in het leven, zul je o.a. meer geluk en positiviteit ervaren. 

INTENTIES

Door dagelijkse een heldere intentie te zetten kun je je beter focussen op wat belangrijk is en/of het kan je helpen bij het maken van bepaalde beslissingen. 

HABITS

Als je je leven wilt veranderen, zul je je habits moeten aanpassen. Door je nieuwe habit visueel te maken in de habittracker blijf je gemotiveerd. 

GOAL PLANNING

Maak je dromen waar door een planning te maken en telkens kleine stappen te zetten.  

NOTITIES

Er is voldoende ruimte voor notities, zodat je iedere dag alles kunt opschrijven wat je maar wilt.

UNIEK ONTWERP

Het unieke en vrolijke ontwerp zorgt voor een extra vleugje positiviteit!

🌞🍊 SÍ! JA! IK WIL OOK ZO’N OCHTENDROUTINE! 🍊🌞

HERKEN JE DIT?

 • De dag is nog niet begonnen of je voelt je al weer gestresst en gejaagd.

 • Je leeft teveel op de automatische piloot en vraagt jezelf aan het einde van de dag af: “Wat de F heb ik nou eigenlijk allemaal gedaan? 

 • Je hebt steeds vaker het gevoel dat je geleefd wordt en vraagt je af: “Is dit het nou?

 • Je ervaart spanning en/of angstaanvallen door de huidige situatie en je voelt je wat vaker depri of somber.

 • Stiekem heb je een grote droom, maar die is zo groot, dat je niet gelooft dat het mogelijk is die ooit waar te maken.

DE VOORDELEN VAN MORNING NOTES

 • Je begint je dag tranquilamente en zonder stress

 • Je checkt écht even in bij jezelf, wat zorgt voor meer BEWUSTZIJN & HELDERHEID.

 • Je creëert (extra) ME-TIME! Superbelangrijk!

 • Door je te focussen op alle het goede en mooie in het leven, komen er ook steeds meer goede en mooie dingen naar je toe. En daar word je GELUKKIGER van. 

 • Je bent heel bewust met je dromen en doelen bezig, waardoor je jouw DROOMLEVEN sneller zult waarmaken. 

 • Je krijgt weer FOCUS op wat belangrijk is voor JOU.

 • Je leeft minder op de automatische piloot, waardoor je veel bewuster LEEFT.

🌞 YEAH BABY! DOE MIJ DAT DROOMLEVEN 🌞

ALS JE GELOOFT IN OVERVLOED
& FOCUS HOUDT OP JE DROMEN EN DOELEN,
ZUL JE JE DROOMLEVEN WAARMAKEN!

OVER MIJ

¡Hola! Ik ben Marcella en in 2017 verhuisde ik naar Spanje om mijn droomleven te gaan leven. Al van jongs af aan droomde ik er namelijk van om in Spanje te wonen. Maar zonder dat ik het doorhad werd ik jarenlang geleefd. Ik deed wat er van me verwacht werd en vroeg me geregeld af: “Is dit het nou?” Ik was zelfs mijn droom vergeten. Die had ik heel diep weggestopt, omdat ik geloofde dat die toch nooit uit zou komen.

Toen ik op een gegeven écht genoeg had van mijn voormalige werk(gever), floepte ik het eruit: “Het hoeft voor mij niet meer!” Ik zat een tijdje zonder werk en vond mezelf weer terug. Dat veranderde mijn leven compleet. En met een avontuurlijke omweg kwam ik eindelijk daar waar ik altijd van droomde: Spanje. Ik werk voor nu mezelf: lekker vanuit huis – zodat ik tussendoor met mijn hondje kan knuffelen – en wanneer ik wil.

OVER HET ONTWERP

Valencia is de stad van de sinaasappels en in het dorp waar ik woon, word ik dan ook letterlijk omringd door de sinaasappelvelden. Ik geniet nog steeds iedere dag volop als ik met mijn hond tussen de sinaasappelbomen door wandel.

Het is fascinerend om per seizoen de sinaasappelbomen te zien veranderen. In de lente verschijnt de oranjebloesem (azahar) en ruikt het hele dorp hierna (zó lekker!). Zodra de bloesem van de bomen valt, verschijnen de eerste ieniemienie sinaasappeltjes (naranjas). In de zomer zijn de sinaasappels al aardig gegroeid en kleuren ze donkergroen. In de herfst krijgen ze hun kleur en vorm. En in de winter is het echt een plaatje! Dan hangen de groene bomen vol met oranje sinaasappels en is het alsof je je in een Spaanse film waant.

Het zal je dan ook vast niet verbazen dat ik voor het ontwerp van Morning Notes ben geïnspireerd door die sinaasappels.

MORNING NOTES IS JE EERSTE HABIT IN DE RICHTING VAN JOUW DROOMLEVEN!

Door een positieve mindset te creëren en heel gefocust met je doelen bezig te zijn, zul je ervaren dat je meer energie hebt, gemotiveerder bent en met meer flow en bewustzijn je dag doorbrengt. En dat brengt je stapje voor stapje steeds dichter bij je nieuwe leven. 
🍊🌞 BESTEL MORNING NOTES HIER 🌞🍊